Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

rigby 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nevím, co si mám o tom všem myslet. Začátek vypadá jako dobrá komedie s originálním námětem, výborným hereckým obsazením a hlavně úžasným nadhledem. Pak však vstupuje spousta trapnosti a celkově se to začíná propadat hluboko do bahna, aby to zase v závěru na pár okamžiků vystoupilo ke hvězdám. Je to opravdu úlet, který balancuje na hraně s přešlapy na obě strany, a to je škoda. Aby to bylo na více hvězdiček, muselo by to na té hraně zůstat. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mádl je vpoho, nápad rejpnout si do přiblblé mašinérie nekonečných seriálů asi taky.. a chvilku to asi i relativně funguje, ale čím více se to dějově zaplétá, tím je to scénáristicky blbější a blbější až to ve výsledku vyšumí úplně do ztracena... Není to od základu zavrženihodná kokotina typu Babovřesek atd, ale stejně jsem byl rád, že to skončilo.. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Osobnost producenta / režiséra Miloslava Šmídmajera je často podepsána pod filmy, které nejsou vyloženě špatné, ale ani vyloženě dobré. Má rád Jirku Mádla, mladé nadějné herečky (ideálně ze Slovenska) a pokouší se vrátit českému filmy kdysi oblíbený žánr crazy komedií. Místy se podaří dílčí nápad, někdy jednotlivý nápad, ale jako celky jsou ty jeho filmy slabší. Zde přišla na přetřes poměrně zajímavá hra a nápad vtipně pojednat o zákulisí něčeho, co je zjevně inspirované v Ulici. Hůl nad výsledkem nelámu, ale chápu, že i tento tzv. průměr je nutný k existenci celku. Co se týká srovnání se stejnojmennou divadelní hrou, je to jako vždycky, hra se pomalu propadá do vzpomínek a film zůstává stále k dispozici. Takže je to sice škoda, ale vzhledem k povaze jednotlivých médií je to fakt. Bohužel je vždycky lepší špatná adaptace než žádná. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neškodné. Ale program na ochranu svědků se nepovedl, a mimo jiné byla na něm vidět bezradnost scénáře. Probudím se včera bylo o třídu lepší, ale můžu být i zaujatý, protože Horváthová není Josefíková. Neokoukaná ale je. Líbilo se mi parodování Ulice a spol. a tak ani nevadil produktu placement, který si tu vlastně zahrál film ve filmu. Ona to vůbec parodie nebyla, protože způsoby podsouvání výrobku se opravdu posouvají a divácká tolerance jakbysmet. Víc erotiky to chtělo. Mádl je v současné době nejvtipnější český herec. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Musím se postavit proti proudu. Myslím, že jsme tak trochu zapomněli na jednu důležitou věc. Dělat si srandu sami ze sebe. Tahle romantická komedie sice není žádný Fellini, ale byly by škoda zahodit jen tak do stoky spoustu výborných výkonů a nápadů. Navíc mi to připadá spíš jako Vorel, než jako Troška. Trochu mám podezření, že se tu hodnotilo špatně spíš "pro jistotu". Z poloviny zdejších komentářů je cítit, že se bojí napsat, že se jim film vlastně líbil. Bodejť by ne- tváří v tvář 41% to radši každý sundá, že? Film ale vůbec tak špatný není, čiší z něj pohoda a dobrá nálada, slovenská sekvence už je docela příjemný hardcore. Já mám absurdity rád, tohle beru i s navijákem. Čekal jsem brak a dostal nápaditý romanťák s výbornou Vilmou Cibulkovou ve vedlejší roli. Humor s nadsázkou, výsměch dnešní době plné prachů a filmů za prachy z reklamy. A je mi celkem u zadku, jestli se to drží nebo nedrží nějakého konceptu, že to graduje v půlce, kdy to mělo skončit a podobně. Za odvahu i hvězda čtvrtá. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)
  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama