foto

Petr Šimčák

  • nar. 4.7.2001 (18 let)
    Brno, Česko

Zajímavosti o tvůrci (7)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Babička (studentský film)
Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Strašidla
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Správnej dres (TV film)
2014 Pojedeme k moři

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Blízká setkání (S02E37)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Staré dluhy (S01E06)
Evička (S01E05)
Rodokaps (S01E03)
další epizody (4)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2014 S Jirkou Mádlem k moři (TV film)

Host

TV pořady

2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)