foto

Jackie Joyner

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Charlie Says
2017 The Hero
2016 Traded
2014 A Little Problem
2008 Desert of Blood
2007 Blood Predator
Callback

TV seriály

2017 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Valentine's Day (S05E02)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Black Queen (S09E12)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a sexy šprtka (S02E26)
Úplně normální (TV seriál)
Stay-At-Home Dad (E13)
2012 Youthful Daze (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace