foto

Jackie Joyner

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Charlie Says
2017 The Hero
2016 Traded
2014 A Little Problem
2008 Desert of Blood
2007 Blood Predator
Callback

TV seriály

2017 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Valentine's Day (S05E02)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Black Queen (S09E12)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a sexy šprtka (S02E26)
Úplně normální (TV seriál)
Stay-At-Home Dad (E13)
2012 Youthful Daze (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky