foto

Sarah Lancashire

  • nar. 4.10.1964 (54 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dad's Army
2015 Garderobiér (TV film)
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2007 And When Did You Last See Your Father?
Sex, the City and Me (TV film)
2005 Cherished (TV film)
2003 Sons and Lovers (TV film)
2002 Pláč (TV film)
Porazit Ježíše (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
Konečně doma (TV film)
2000 Boj s vlkem (TV film)
My Fragile Heart (TV film)
1998 Women of Coronation Street

TV seriály

2019 MotherFatherSon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Kiri (TV seriál)
2017 School of Roars (TV seriál)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (5)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Last Waltz (S02E05)
2010 Five Daughters (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál)
Komplicové (S04E01)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Chris (S01E04)
2005 The Rotters' Club (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Glass, The (TV seriál)
2000 Chambers (TV seriál)
Clocking Off (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Bradley (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 Christmas at St Paul's (TV film) - vyp.
Inside the Court of Appeal (TV film) - vyp.
2015 The First Film
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2003 Strike: When Britain Went To War (TV film)

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2002 Billy Connolly: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace