foto

Alexandria Sounis

  • nar. Southern California, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jersey Boys
2013 I Am Victor (TV film)

TV seriály

2010 My Roommate The (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace