foto

Alexandria Sounis

  • nar. Southern California, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jersey Boys
2013 I Am Victor (TV film)

TV seriály

2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
2010 My Roommate The (TV seriál)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace