foto

Madge Ryan

  • nar. 8.1.1919
    Townsville, Queensland, Austrálie
  • zem. 9.1.1994 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Rozhádaní dědicové
1992 Countess Alice, The
1989 Kokoda Crescent
1982 Cymbeline (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
The Lady Vanishes
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1976 Yellow Dog
1975 Going, Going, Gone... Free? (TV film)
Moll Flanders (TV film)
Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1972 Endless Night
Zběsilost
1971 Mechanický pomeranč
1969 Počítám do jedenácti
1968 Strange Affair, The
1964 This Is My Street
1963 Doktor v nesnázích
Summer Holiday
1962 Reunion Day (TV film)
Tiara Tahiti
1959 A Dead Secret (TV film)
Nahoře a dole
Witness in the Dark

TV seriály

1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Families (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Now Look Here (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
The Blue Carbuncle (S02E16)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Katy (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1965 The Australian Londoners (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace