foto

Thania St. John

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Before the Storm (TV film)

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
War Games (S01E08)
Operation Paperclip (S01E04)
2013 V utajení (TV seriál)
Dead (S04E11)
Rock a My Soul (S04E04)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Rear View Mirror (S01E06)
Grimm (TV seriál)
Game Ogre (S01E08)
2011 Grimm (TV seriál)
BeeWare (S01E03)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Smrtonosná voda (S03E15)
Brána do páté dimenze (S03E11)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Časová smyčka (S03E04)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Nevídaná podívaná (S02E09)
Bouřková fronta (S02E03)
2005 Huff (TV seriál)
Trampoty se vzorky (S01E11)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Huff (TV seriál)
Sebeovládání (S01E04)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1995 Virtuální realita (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Roswell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace