foto

Ian Colletti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Windsor
2017 Mohawk
2013 Jimmy
2011 The Orphan Killer
2010 Neviditelný symbol
2008 Baby Máma
Phoebe v říši divů

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Backdoors (S02E11)
další epizody (6)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (10)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Podrazáci (S06E05)
2014 Mizera (TV seriál)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)
2006 Waterfront (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace