foto

Ferdinand Kingsley

  • nar. 1988
    Leamington Spa, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mank
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 The Whale (TV film)
2007 Poslední legie

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
When Doves Cry (E06)
Viktorie (TV seriál)
Cizí předměty (S03E04)
I já byl v Arkádii (S03E03)
Londýnský most padá (S03E02)
další epizody (4)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
další epizody (7)
Pán času (TV seriál)
The Empress of Mars (S10E09)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (8)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1504 (S03E11)
další epizody (5)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)

Divadelní záznam

2015 Man and Superman (divadelní záznam)
2010 Hamlet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky