foto

Ferdinand Kingsley

  • nar. 1988
    Leamington Spa, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Man and Superman (divadelní záznam)
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 The Whale (TV film)
2010 Hamlet (divadelní záznam)
2007 Poslední legie

TV seriály

2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
Viktorie (TV seriál)
The Sins of the Father (S02E04)
The Green-Eyed Monster (S02E02)
A Soldier's Daughter (S02E01)
2016 Viktorie (TV seriál)
Young England (S01E08)
Engine of Change (S01E07)
The Queen's Husband (S01E06)
další epizody (8)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1504 (S03E11)
další epizody (5)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace