Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se záhady vyjasňují, Reacher s týmem se snaží nastražit past, aby srovnali skóre. (Prime Video)

Recenze (17)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi celou dobu Racher přijde jako ukázkový příklad adaptace, v tomhle díle Nick Santora s týmem selhali. Přiznám se, že knihu už si nepamatuju, v rámci seriálového formátu ale vznikl zbytečně patetický a vypravěčsky laxní díl, v němž svěží přístup vystřídaly tradiční berličky televizního vyprávění. Doufám, že půjde jen o zaškobrtnutí, protože jinak mi zatím druhá série přišla naprosto vynikající. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tá dvojitá prestrelka a naháňačka bola supertrápna. Oni sa vybavia pištoľkami, keď vedia že tamtí budú mať samopale, pušky... Potom, sme 4 a ideme zabiť veľkú gorilu a tak sa rozdelíme, tak aby sme zreuinovali výhodu našej presily a boli jeden na jedného, proti veľkej gorile... That was smart, lol. Ja chápem že ináč to možno veľmi nejde natočiť, ale nemôžem na to nenadávať xD . Je to buuulšit ! Hehe .......... Policajt hrdinsky vyjde spoza auta a ide proti trom útočníkom ktorí sa stále krijú za autom , naviac majú samopal...... Naprostá seriálová lacnota. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záhady se vyjasňují a Russo je čistej polda. Už taky víme, jak je to s bývalým parťákem Swanem. Zase se ale zbytečně moc mele a vysvětluje, záporáci by si navíc měli zajít pocvičit na střelnici, protože to bylo hodně na štýru. Samotná honička k uzoufání nudná (proč nakonec Russo nepočkal na pomoc, když celou dobu ji měl na uchu a info mu tak nechybělo?), stejně tak nenápaditá likvidace podržtašek Roberta Patricka. Uvítal bych víc béčkovosti, žánrovosti i hravosti. Amazon sice dal zelenou i třetí sezóně, ale jestli hodlají mnohé takhle odfláknout... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyvado, takovejhle Céčkovej patos nenechá klidným ani mě. Někde jinde bych to asi skousl, ale u Reachera je to prostě šílený propad ve scénáři, který je tak strašně odfláklý a jako od fanouška červené knihovny. Už předchozí díl se ztečí proti dvěma (naprosto neschopným) sniperům byl jak pěst na oko, ale tenhle díl nasazuje korunu. Choreograficky jsou souboje fajn, ale to jak k nim dochází je celé špatně a natočil je někdo, kdo tomu jednoduše nerozumí. Honička centrem New Yorku bez jediného civilního/policejního auta nebo chodců je do očí bijící. Člověk by čekal, že když už je nachystaná past, tak budu mít k dispozici auto k jejímu uzavření, ale to by asi sérii o 2 díly zkrátilo. V tom případě se to má ale natočit jinak, ať to není tak očividný. Z vedoucích pozic prostě nezvládnuté. To, že nám je naservírovaná nejvíc zbytečná smrt, kterou můžem na obrazovkách vidět, je už jen taková zlatá malina. Ne, nevypadalo to dojemně - bylo to trapný, mně bylo trapně při dívání. Nejhorší je, že kdyby to nemělo tak hloupý zbytečný chyby a kdyby se postavy nechovaly tak neuvěřitelně hloupě, tak vím, že by se mi to vážně líbilo. ()

Jemes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatím nejhorší díl, jak z druhé, tak i z první řady. Když se tam honí  dvě auta a několik desítek minut tam střílí na auto, tak bych asi čekal nějakou tu policii popřípadě, že si sám policista zavolá posily ! místo toho dostaneme jen směšnou honičku, kde nevidíte na silnici ani jedno auto krom těch, co se honí. Jako třešničku na dortu vidíme policistu zemřít tou nejvíc zbytečnou smrtí, jakou jsem kdy viděl. Nemluvím ani o scéně, kde mají svědkyni, jako návnadu a postaví jí ji na cestu mezi dva kontejnery, kdy přijíždějící auto jí může v pohodě přejet a nemá kam utéct :D a to jak tam likvidoval všechny v jednom autobuse a jak tam chodili pěkně po jednom...  Všechno špatně a odfláknutý scénář. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Reklama

Reklama