foto

Vinicius Machado

  • nar. 12.7.1982 (37 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mollywood
2017 Distortion
2016 Wild for the Night
Wiles
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
Misfortune
2014 Sunken City
2008 Dostaňte agenta Smarta
2007 Real Premonition
2006 Celestinské proroctví
2005 Grub

TV seriály

2015 Power (TV seriál)
Consequences (S02E01)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
další epizody (4)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Community (S04E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)
Nervový otřes 1/2 (S10E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt jednoho poctivce (S10E15)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Home Sweet Home (S02E07)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Obětovat královnu (E15)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Strašidla a příšery (E06)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přísun, krok (S04E17)
Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Torture (S02E03)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Wiles

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Wiles

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky