foto

Michael Warren

  • nar. 5.3.1946 (73 let)
    South Bend, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Anderson's Cross
2009 Mother and Child
2004 Mutant 3
1999 After All (TV film)
Trippin'
1998 Svatba (TV film)
1997 Invaze (TV film)
Černá kavalérie (TV film)
1995 Štvanice
1994 Hra bez pravidel
1992 Stompin' at the Savoy (TV film)
Storyville
1991 Heaven Is a Playground
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1989 Little Bit Strange, A (TV film)
1988 The Child Saver (TV film)
1987 Chladná ocel
1986 Dreamaniac
1985 Superpolicajti z Miami
1983 Just a Little More Love (TV film)
1979 Fast Break
1978 Young Runaways, The (TV film)
1976 Norman... Is That You?
1973 Cleopatra Jones
1972 Motýli jsou svobodní
1971 Jeď, řekl
1970 Rozlícené posluchárny

TV seriály

2011 Single Ladies (TV seriál)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Tajný agent (S09E03)
2002 American Dreams (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zase normální (S06E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 227 (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2002 Time Shift (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace