foto

Ayesha Dharker

  • nar. 1977
    Mumbaí (Bombaj), Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mad Sad & Bad
Red Alert: The War Within
2007 Loins of Punjab Presents
The Commander: The Fraudster (TV film)
2006 Outsourced
2005 Královna koření
Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
Říkejte mi Kubrick
2002 Anita a já
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2001 Mystic Masseur, The
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Split Wide Open
Teroristka
1997 Saaz
1992 Město radosti
1989 Manika, une vie plus tard

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Indický lékař (TV seriál)
Into the Light (S03E05)
Trapped (S03E04)
Desperate Measures (S03E03)
další epizody (5)
2012 Indický lékař (TV seriál)
The Source (S02E05)
Quarantine (S02E04)
The Miracle (S02E03)
další epizody (5)
2010 Indický lékař (TV seriál)
The Fete (S01E05)
The Van (S01E04)
Young Hearts (S01E03)
další epizody (5)
2008 Pán času (TV seriál)
Planeta Oodů (S04E03)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1995 Mouthful of Sky, A (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2002 Spotlights & Saris: Making Bombay Dreams (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky