foto

Rob Ulin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 The Kids Are Alright (TV seriál)
Happy Cecil (E14)
2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Microwave (E03)
Malý Sheldon (TV seriál)
Orlí pírko, fazolový lusk a folkový šlágr (S01E10)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Terapeut, komiks a snídaňová klobása (S01E04)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie Sets Jordan Up with a Serial Killer (S02E48)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie Helps Lacey Stay Rich (S02E42)
Charlie a krůtí dodávka (S02E30)
Charlie a malá výpomoc (S02E29)
další epizody (4)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
Finanční problémy (S02E12)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání II (S02E09)
Majáles (S02E02)
Finálová čtyřka (S01E19)
další epizody (4)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Sourozenci (S01E09)
Odkládané výročí (S01E03)
Trust Me (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Boys Life (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Bomb Shelter (S07E18)
Bride of Ida (S07E11)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Health Insurance (S07E02)
Motivational Speaker (S06E19)
Chad's Sleepover (S06E15)
další epizody (4)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Standee (S06E03)
Malcolm Dates a Family (S05E14)
The Block Party (S05E08)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1995 Roseanne (TV seriál)
All About Rosey (S07E19)
1994 Roseanne (TV seriál)
White Men Can't Kiss (S07E09)
Altar Egos (S06E25)
1993 Dinosaurové (TV seriál)
Hříšný tanec (S03E18)
Roseanne (TV seriál)
Be My Baby (S06E05)
It's a Boy (S05E19)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Volby (S02E21)
Dobrá tráva (S02E17)
Jurské klipy (S02E16)
Roseanne (TV seriál)
Halloween IV (S05E07)
Terms of Estrangement: Part 2 (S05E02)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Rodina k sežrání (S02E03)
Vití dinosaurů (S01E05)
Den svržení (S01E03)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Nechci stepovat (S03E13)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace