foto

Gordon Currie

  • nar. 25.9.1965 (54 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppet Master: Blitzkrieg Massacre - a.z.
2009 Death of Alice Blue, The
2008 This Is Not a Test
2006 Lesy
2005 Dark Hours, The
Svět ve válce
2004 Smrt na dálnici
Vražedná posedlost (TV film)
2003 Alice Blue
Outlaws of Missouri, The
Pedestrian, The
Puppet Master: The Legacy
The Happy Couple
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2002 Blocked
Fairytales and Pornography
Not a Fish Story
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Uzavřený kruh
2001 Přístav (TV film)
Simulacrum
2000 Cesta do města
Ponecháni napospas
Vražedné lži
1999 Strach
1998 Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Samotáři v New Yorku
1997 Laserhawk
1996 Listen
Ripe
1995 Amnézie (TV film)
Blood & Donuts
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Puppet Master 5: The Final Chapter
1993 Dieppe (TV film)
Puppet Master 4
Přežít
1991 Skrytá můra
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Moje modré nebe
1989 American Boyfriends
Pátek třináctého 8
Příbuzní
1988 Ozvěny války

TV seriály

2005 Pohřešovaní (TV seriál)
John Doe (S02E15)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
Záhada Douglasa Hibbarda / Vozíčkář / Vigílie / Mandarínova mísa / Námezdní spisovatel (S04E11)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Passion Play (E10)
Krajní meze (TV seriál)
Válka na Probosu (S04E24)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Paprsek naděje (S06E30)
Skok důvěry (S06E23)
Krvácející srdce (S06E21)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v Corku (S10E07)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ze srdce (S02E11)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Two for the Road (S02E04)

Dokumentární

2002 Making of 'Left Behind II: Tribulation Force', The
2000 Making of 'Left Behind: The Movie', The

Režijní filmografie

Filmy

2002 Blocked
1998 2 Extra Days

Dokumentární

2003 Magnus Opus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky