foto

David Labiosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Our Boys
2010 Megapiraňa (TV film)
2002 King Rikki
1998 Brownovo Requiem
High Freakquency
1996 Střelený
1994 Anděl s břitvou
Ulice strachu
Čas rozhodnutí
1993 Hra naslepo (TV film)
Věc cti
1992 Procitnutí (TV film)
1991 Děvky na Sunset Srip
1988 Rozhodující úder
1985 Private Sessions (TV film)
1984 Guardian, The (TV film)
Hunter (TV film)
1982 Bytost
1980 Death Penalty (TV film)

TV seriály

2018 First Love (TV seriál)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
2011 Workaholics (TV seriál)
Dry Guys (S02E02)
2004 JAG (TV seriál)
Lid versus ministr námořnictva (S09E14)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zlatý padák (S01E01)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Busboy (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace