foto

Bin Šimada

  • nar. 20.11.1954 (64 let)
    Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
2017 Eiga Jókai watch: Shadow side – Oni'ó no fukkacu
2016 Lupin sansei: Italian Game
2015 Haijore! Njaruko-san F
Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Saint seija: Legend of Sanctuary
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
2008 Megumi
One Piece: Episode of chopper + fuju ni saku, kiseki no sakura
2007 Šin SOS dai Tokio tankentai
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
One Piece: Nenmatsu tokubetsu kikaku! Mugiwara no Luffy oyabun torimonochō (TV film)
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
Re: Cutie Honey
Re:Cutey Honey
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
Kinnikuman II Sei: Muscle nindžin sódacu! Čódžin daisensó
You're Under Arrest: No Mercy!!
eX-Driver the Movie
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
The Siamese: First Mission
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
1999 Master Keaton
Street Fighter Zero: The Animation
Taiho šičau zo: The Movie
1998 Šinseiki GPX Cyber Formula: Sin
1997 B't X Neo
Elmer no bóken: My Father's Dragon
Čokin senši Cashman
1996 Dragon Ball: Saikjó e no miči
Icuka no Main: Kaminari šónen Tenta Sandžó
Landlock
Tóšinden
Šinseiki GPX Cyber Formula: Earlydays Renewal
Šinseiki GPX Cyber Formula: Saga
1995 Marmalade Boy
Ningen kakumei
1994 Crying Freeman: Kanketsu hen - Mumyō ryūsha
Dragon Ball Z: Kiken na futari! Super senši wa nemurenai
Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da
Grappler Baki
Taiho shichauzo
1993 Dragon Ball Z: Moecukiro!! Nessen, ressen, čógekisen
Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
1992 Madó King Grandzort: Bóken hen
Zettai muteki Raidžin ó
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1991 Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Okama hakušo
Tomoe ga juku!
Urusei jacura: Icudatte My Darling
1990 Fúma no Kodžiró: Seiken sensó hen
Madó King Grandzort: Saigo no Magical taisen
Riki Oh 2: Horobi no ko
Taiman Blues: Ladies hen
1989 Buččigiri
Jaruki Manman
Kidó senši Gundam 0080: Pocket no naka no sensó
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Riki ó: Tókacu džigoku
Čódžin Locke: Lordleon
1988 Kenricu Umisora kókó jakjúbuin Jamašita Taró-kun
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Kidó senši SD Gundam
1987 Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Křídla Honnêamise
Murasaki Shikibu: Genji monogatari
Sengoku kitan jótóden
Taiman Blues: Šimizu Naoto hen
1986 Džúippiki no neko to ahódori
Urusei yatsura 4: Lum The Forever
1985 Sengoku madžin gošógun: Toki no etranger
1984 Naušika z Větrného údolí
Wata no kuni hoši
1983 Mirai keisacu urašiman
Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó
Urusei jacura: Only You
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači

TV seriály

2018 Baki (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Piano no mori (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Učóten kazoku 2 (TV seriál)
2016 Kaitó Joker (2016) (TV seriál)
2015 Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
Kagewani (TV seriál)
Kaitó Joker (2015) (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
Robot Girls Z (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Haijore! Njaruko-san W (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Papa no iu koto o kikinasai! (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Battle Spirits: Heroes (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Digimon Xros Wars (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Ginga tecudó monogatari (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2002 Kiddy Grade (TV seriál)
Kinnikuman Nisei (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
2001 Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Taiho šičau zo: Second Season (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
1999 Cyborg Kuro-čan (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Taiho šičau zo Special (TV seriál)
1998 Jú gi ó (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
1997 Doctor Slump (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Maze bakunecu džikú (TV seriál)
Misutenaide Daisy (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Meiken Lassie (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
Čódža Raideen (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
Marmalade Boy (TV seriál)
Tico a přátelé (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Rocket Kidz: Dinorobots (TV seriál)
Šimašima tora no Šimadžiró (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Genki bakuhacu Ganbaruger (TV seriál)
Jójó no neko cumami (TV seriál)
Maboroši Mabo-čan (TV seriál)
Nangoku šónen Papuwa-kun (TV seriál)
1991 Genji tsūshin Agedama (TV seriál)
Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Cat ninden Teyandee (TV seriál)
Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Ahiru no Quack (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Džúšin Liger (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Tatakae! Rámenman (TV seriál)
Šin Grimm meisaku gekijdžó (TV seriál)
Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 Cuide ni Tončinkan (TV seriál)
Kikó senki Dragonar (TV seriál)
Machine Robo: Buččigiri Battle Hackers (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Věčné přátelství (E77)
Ztracen ve vesmíru (E76)
Topy nemá štěstí (E75)
další epizody (37)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Piráti vesmíru (E40)
Ke mně (E39)
Nebezpečný spad (E38)
další epizody (40)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 High School! Kimengumi (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
Čódžú kišin Dancougar (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Jume senši Wingman (TV seriál)
Juunseki L-Gaim (TV seriál)
Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
Sókó kihei Votoms (TV seriál)
Time bokan Series: Itadakiman (TV seriál)
1982 The kaboča Wine (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1978 Učú madžin Daikengó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace