foto

Victor Bevine

  • nar. 23.4.1954 (63 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Les Fantasmes de Miss Jones
Star Trek VIII: První kontakt
1990 Dark Avenger (TV film)
1984 Princess and the Call Girl, The
1974 Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1972 Separate Peace, A

TV seriály

2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
První let (S02E24)
Oz (TV seriál)
Sonata da Oz (S06E03)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Lines (S02E17)
Women on the Verge (S02E16)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S05E08)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace