foto

Victor Bevine

  • nar. 23.4.1954 (64 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Les Fantasmes de Miss Jones
Star Trek VIII: První kontakt
1990 Dark Avenger (TV film)
1984 Princess and the Call Girl, The
1974 Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1972 Separate Peace, A

TV seriály

2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
První let (S02E24)
Oz (TV seriál)
Sonata da Oz (S06E03)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
1998 JAG (TV seriál)
Obětní beránek (S03E22)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Lines (S02E17)
Women on the Verge (S02E16)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S05E08)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace