foto

Dita Kaplanová

  • nar. 5.1.1965 (54 let)
    Brno, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 První večeře (studentský film)
2012 Sejít z cesty (TV film)
2011 Westernstory
2010 Alma (TV film)
2009 Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2003 Taťka (TV film)
1998 Flóra (TV film)

Galerie (13)

do profilu filmu >>