foto

Taneli Mäkelä

  • nar. 10.3.1959 (58 let)
    Espoo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
Napapiirin sankarit 3
2016 Kaikki hyvin, Pekka
Love Records - Anna mulle Lovee
Onnenonkija
Todella kiihottavaa
2015 Hevisaurus-elokuva
Tábor pro dospělé
Třídní sraz po finsku
2012 Odhalený přístav
Tenkrát na severu
2010 Jos rakastat
Muumi ja punainen pyrstötähti
2008 Kolmistaan
Kummeli Alivuokralainen
Muumi ja vaarallinen juhannus
Putoavia enkeleitä
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2006 Kummelin jackpot
2005 FC Venuše
2004 Väärät kengät (TV film)
2003 Beatlehem (TV film)
Perly a svině
2002 Haaveiden kehä
Kylmä muuri (TV film)
1997 Tichá vesnice
1996 Tie naisen sydämeen
1995 Koti (TV film)
Tyttöjä ja jäätelöä
1994 Anita
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Karavaani (studentský film)
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Zimní válka
1988 Katsastus (TV film)
Pohjanmaa
Pullahiiri (TV film)
1987 Fakta homma
Lain ulkopuolella
Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Akallinen mies
Last Season, The
Liian iso keikka
Skorpionin tanssi
1985 Kaivatut (studentský film)
Lumilinna (TV film)

TV seriály

2016 Ihon alla (TV seriál)
Luottomies (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (9)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (7)
2014 Tellus (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sebastian (S02E02)
Sanneli (S02E01)
2012 Roba (TV seriál)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Helppoa elämää (S03E08)
Epäluulon alkeet (S03E07)
Kevyet mullat (S03E06)
další epizody (8)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Valkolakki (S02E12)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
další epizody (5)
Taivaan tulet (TV seriál)
Karaokekuningas (S02E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Ei rahasta vaan rakkaudesta (S01E11)
Hyviä töitä (S01E10)
další epizody (11)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (11)
Handu pumpulla (TV seriál)
Pääroolissa (TV seriál)
Tahdon asia (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
Ou Nou! (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Harmaata rahaa (S01E02)
Salainen agentti (S01E01)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Nortia (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)
Napaseutu (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Hobitit (TV seriál)
Hunajan maku (TV seriál)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
Rakkaat sisaret (TV seriál)
1987 Käärmeenlumoojat (TV seriál)
Rakastan, rakastan (TV seriál)
1986 Ahkera Liisa (TV seriál)
Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
1994 Turkan lapset (TV film)
1993 Varusmiehestä reserviläiseksi
Varusmiehet
1984 Torstaina klo 14

TV pořady

2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2011 Kultainen Venla (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Läpiveto (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Saunavuoro (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1991 Syksyn sävel 1991 (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
1987 Fakta homma

TV seriály

2005 Handu pumpulla (TV seriál)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)

TV seriály

1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace