foto

Joram Voelklein

  • nar. 1973
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Každá smůla jednou končí
Osud jménem Tsunami (TV film)
2010 Hanni a Nanni
Jerry Cotton
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
2007 Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
Reine Geschmacksache
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Mrak
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
2005 Mnichov
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 Problemzone Schwiegereltern (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
Třetí vlna zločinu
2002 Na to se neumírá (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
Himmlische Helden
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Ob sie wollen oder nicht
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
Princové ze snů (TV film)
1998 Ladendiebstahl

TV seriály

2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzrasen (S10E31)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky