foto

Igor Savočkin

  • nar. 14.5.1963 (56 let)
    Běrezovka, Saratovská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Anna
Býk
Epidemija. Vongozero
2018 Vaši dokumenty
2017 Legenda o Kolovratovi
2016 Garderobščica
2015 The Code of Cain
2014 Leviatan
Na dně
2013 Jolki 3
Marafon
Výletnice
2011 Pět nevěst
Tichaja zastava
Tolko ty (TV film)
2010 Na oščup
2009 Černý blesk
2008 Admirál
Vremja grechov
2007 Ironie osudu II
Kuka
Mořská víla
Vse dolžny umereť
Vyhoštění
2006 Denní hlídka
Žesť
2004 Noční hlídka
1993 Jesli by znať...
Trockij

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Něpokornaja (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
2014 Pereletnyje pticy (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Něvinovnyj (S02E06)
2009 Admiral (TV seriál)
Oficery 2 (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)