foto

Tibor Takács

  • nar. 11.9.1954 (66 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Secret Ingredient (TV film)
2018 It's Christmas, Eve (TV film)
Memories of Christmas (TV film)
2017 Destruction: Los Angeles
Rocky Mountain Christmas (TV film)
2013 Pavouci
Tábor zombí (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
2009 Lži a iluze
2008 Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2007 Král hadů (TV film)
Sněžní pavouci (TV film)
2006 Vražedné vody (TV film)
Černá díra (TV film)
2005 Mosquito Man
Město v ohrožení
2003 Krysy
2002 Ničivé tornádo (TV film)
2001 Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 Nostradamus
Tehdy o Vánocích (TV film)
1998 Sabrina jede do Říma (TV film)
Útočiště
1997 Pašeráci
1996 Sabotáž
Sabrina (TV film)
1995 Vražedná minulost
1994 Zmije
1990 Brána II.
1989 Já, šílenec
1987 Vrata do podsvětí
1982 984: Prisoner of the Future (TV film)
1978 Metal Messiah

TV seriály

2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
If You Could Read My Mind (S01E15)
Pandora's Box (S01E14)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Quiz Show (S02E22)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Cesta domů (S01E15)
Horečka bílého světla (S01E05)
další epizody (4)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
Těžký případ (S01E01)

Video kompilace

1993 Red Shoe Diaries 2: Double Dare (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Pavouci
1997 Pašeráci

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 The Last Pogo Jumps Again

Fanoušci tvůrce