Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak ďalšia konina o pavúkoch. A to som sa nádejal, že možno tento raz niečo lepšie... tak možno nabudúce. Dejovo ohlodané len na akúsi atrapu osvedčenej schémy monster filmov - nehoda, požieranie všetkých okolo, boj s príšerou, víťazstvo, v poslednej scéne ale niečo zostáva.... Snažili sa tu síce aj o vzťahovú odbočku (manželské problémy), no bolo to zúfalo nedotiahnuté a bez nápadu so scenárom škôlkára. No a pavúčkovia? Strašné na pohľad, bohužiaľ v tom zlom zmysle - digitálna umelina z toho kričala na dva kilometre. Skrátka, strata času. 30/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro pavouky a ti maj ode mě 2 hvězdy navrch. Technicky velmi dobře zpracováno, úvodní sekvence je výborná. Dobře, královna je místy hodně pixelová, ale zase to vyvažují vyvržené vnitřnosti a jiné lahůdky. Hodně blízké Vetřelcům, a to nejen kvůli W.Hopemu, - vojáci, královna, vajíčka, rozervané hrudní koše, armáda, biologická zbraň... Jen když došlo na pronásledování královny, stal se z toho hon na Godzillu a musel jsem se chtě nechtě smát. Klasická oddechovka s volnějším rozjezdem, jak bývalo u ekohororů zvykem, která se nakonec pěkně rozšoupne. Zábavné a trikově podařené. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po rozlomení meteoritu narazí niekoľko úlomkov do starej ruskej družice obiehajúcej okolo zeme. V jednej z častí, ktorá dopadne do New York-ského metra sa však nachádzajú mimozemské pavúky. Vláda a príslušné zložky ihneď miesto evakuujú, uzavrú a vyhlásia karanténu. Kroky, ktoré sú v TV prezentované ako ochrana spoločnosti však nie sú úplnou pravdou. Ako to už býva zvykom, armáda U.S. má s nálezom svoje vlastné plány. Amatérske sci fi, ktoré sa od jeho podobným líši len celkom slušnými efektami ( pokiaľ sa neobjaví "kráľovná" ). Dialógy či logické myslenie jednotlivcom sa neoplatí ani komentovať. Každopádne viac napätia prežijete v rade na čerstvé pečivo. Pokiaľ sa chcete aspoň miknúť od strachu. Použite osvedčenú metódu - pohľad do zrkadla. Mne to pomáha :) ..strata času - 30%. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Já tedy pokud vidím v místnosti pavouka neječím ani neutíkám, přeci jenom nejsem malé holka, ale u tohoto kousku jsem měl několikrát tendence odejít (rozuměj, film vypnout)... Technicky je film zpracován více než dobře, tím jsem byl docela překvapen, ale co z toho, když je to obyčejná nuda... Kdyby se alespoň nebral tak sakra vážně, mohla vzniknout další Arachnofóbie nebo Pavoučí teror, ale ne... Prostě nejlepší pavoučí horor, Tarantula, opět nepřekonán... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Něco ho kouslo do kotníku a nakladlo do něj vejce.......... Příběh má několik mezer v ději (ve scénáři) a chvilkama působí zmateně. Ale to jen proto, aby se ten děj měl kam pohnout. Pavoučí triky nejsou zas tak špatné, ale hapruje dialog a hudební doprovod. CITÁT - Tohle je New York a ne National Geographic!!!!...... Scéna ve skladišti okolo 50 minuty rozesměje nejednoho filmového fanouška. Nebudu prozrazovat, ale dodám, že tohle v dnešní době prostě nemůže fungovat. Jakoby tvůrci chctěli poukázat na to, že kdysi to fungovalo a divák byl spokojen. Dnes jsou nároky na kvalitní film hodně vysoko na žebříčku kvalit. Scéna, která tak má být napínavá, se stává parodií sama na sebe. CITÁT - Ježíši, Jásone!!........... Pavoučí královna není tak věrohodná, jak by mohla být zvlášť když se motá v kruhu, ale alespoň po vzoru jiných gigantů šlape na auta, likviduje armádu a hodně při tom řve (ten pavouk, ne armáda) CITÁT - My to zvládneme.......... Posledních půl hodiny už jsem se jen smál, a pokud se chcete bavit, vypněte mozek a jen čumte, nepřemýšlejte nad logikou a užívejte si. Velkým lákadlem ve filmu je Christa Campbell hrající Rachel. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama