foto

Lea van Acken

  • nar. 1999
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Abikalypse
2017 Bibi a Tina 4: Naprostý chaos
Fakjů pane učiteli 3
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Vichr 3
2016 Deník Anne Frankové
Ferien
Sag mir nichts (TV film)
2014 Křížová cesta

TV seriály

2020 Sløborn (TV seriál)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky