foto

Siobhan McSweeney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Big Dog
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2015 Mr. Holmes
2006 Zvedá se vítr

TV seriály

2019 Holky z Derry (TV seriál)
The President (S02E06)
The Prom (S02E05)
The Curse (S02E04)
další epizody (6)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Holky z Derry (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2014 The Fall (TV seriál)
Krása má zvláštní moc (S02E03)
Šaty obtížné (S02E01)
2013 London Irish (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
další epizody (5)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 As You Like It (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky