foto

James Daly

  • nar. 23.10.1918
    Wisconsin Rapids, Wisconsin, USA
  • zem. 3.7.1978 (59 let)
    Nyack, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Storyteller, The (TV film)
1972 Wild in the Sky
1971 Resurrection of Zachary Wheeler, The
1969 Armáda pěti mužů
Big Bounce, The
1968 Planeta opic
1966 Enemy of the People, An (TV film)
1965 Eagle in a Cage (TV film)
1962 Jezinky a bezinky (TV film)
1961 Give Us Barabbas! (TV film)
1960 Destiny, West! (TV film)
Wernher von Braun
1957 Mladý cizinec
1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
1954 Lady in the Dark (TV film)
1950 The Sleeping City

TV seriály

1979 Kořeny (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Rekviem za Metuzaléma (S03E21)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
A Stop at Willoughby (S01E30)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Mr. Citizen (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace