foto

Ji-won Ha

  • nar. 28.6.1978 (42 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Ha Ji-won sa narodila 28. júna 1979 v Soule, Južnej Kórey. Vlastným menom Jeon Hae-rim.

Svoju kariéru začala vedľajšími úlohami v televízií. V roku 2002 nastal prelom v jej kariére, keď si zahrala hlavnú úlohu v horore PHONE, filme, ktorý je tématicky a štýlisticky podobný všetkým hororom prichádzajúcich z východnej Ázie. Jej stvárnenie hlavnej hrdinky bolo ocenené víťazstvom Blue Dragon Award za najlepšiu herečku. Toto ocenenie jej zabezbečilo veľmi veľa filmových ponúk so statusom "big star".

Odvtedy natočila veľa filmov, ako napríklad tínedžerskú komédiu v štýle American Pie SEX IS ZERO a v roku 2003 komédiu YEOKJEONE SANDA - REVERSALOF FORTUNE. V roku 2004 začala pracovať na projekte WHAT HAPPENED IN BALI, za ktorý získala ocenenie Baek-Sang Award za najlepšiu herečku.

Daniel "erapo" Tove

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dambo
2017 Manhunt
2016 Moksum geon yeonae
2015 Kronika obchodníka s krví
2014 Joseonminyeo samchongsa
2012 Koria
2011 7 gwanggu
2009 Nae sarang nae gyeote
Tsunami
2008 Babo
Love story (TV film)
Majimak seonmul
2007 1 Beongaeui gijeok
Saekjeuk sigong sijeun 2
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
Soupeři
2004 Kidari ajeossi
Shinbu sueob
2003 Naesarang ssagaji
Yeokjeone sanda
2002 Pon
Saekjeuk shigong
2000 Donggam
Gawi
Jinshil game

TV seriály

2020 Láska s čokoládovou příchutí (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (6)
2019 Láska s čokoládovou příchutí (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
2015 Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Ki hwanghoo (TV seriál)
Episode 51 (E51)
Episode 50 (E50)
Episode 49 (E49)
další epizody (32)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2004 Ballieseo saengkin il (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)
2002 Haetbit sanyang (TV seriál)
2001 Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
2000 Bimil (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 무릎팍 도사 (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(55)