foto

Deborah Moore

  • nar. 27.10.1963 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Still Steal the Old Way
2014 Assassin
2002 Dnes neumírej
1998 Merlin: Čarodějův učeň (TV film)
1997 Půlnoční střelec (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
Vražedná dohoda (TV film)
1992 Chaplin
Superpilot
1991 Trauma (TV film)
1990 Býčí oko
1989 Goldeneye (TV film)
1988 Top line
1987 Lionheart
1985 Warriors of the Apocalypse

TV seriály

2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Náměsíčná (S12E07)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Nezbytný výmysl (S02E08)
1994 Věčný poutník (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
The Long Goodbye (E13)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2017 And the Winner Isn't

Host

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky