foto

Jean-Louis Tribes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dávný zločin (TV film)
Ve tvých rukou
2009 Presque célèbre
2007 Mélodie de la dernière pluie
Tombé d'une étoile
2004 Paul Sauvage (TV film)
2003 Aurélien (TV film)
2002 Gangsteři
L' Année des grandes filles (TV film)
2001 Aliénés, Les
Duval: Un mort de trop (TV film)
Malraux, tu m'étonnes !
2000 La Bascule à deux (TV film)
1999 Dia da Caça, O
Matador, Le (TV film)
Sous-sols
1997 Colère d'une mère, La (TV film)
Démons de Jésus, Les
1996 Je m'appelle Régine (TV film)
1995 Anglická manželka (TV film)
Návod na nevěru
Terres gelées (TV film)
1993 Dose mortelle (TV film)
Lettre inachevée, La (TV film)
Nespolehlivý
1992 Un flic pourri (TV film)
1991 Dernier lien, Le (TV film)
1990 Outremer

TV seriály

2016 Agathe Koltès (TV seriál)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Ennemis intimes (S04E04)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Seconde chance (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coeur à vif (S02E06)
Žena zákona (TV seriál)
Ultime thérapie (S11E03)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Tel père, telle flic (TV seriál)
2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1999 Au bénéfice du doute (TV seriál)
Chère Marianne (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Bahut, Le (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
Placé en garde à vue (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Bližší košile než kabát (S03E07)
1993 Classe mannequin (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Toniglandyl (TV film)
1992 Interdit d'amour (TV film)

TV seriály

2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Ennemis intimes (S04E04)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1993 Classe mannequin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace