foto

John Charles Meyer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inquisitor
2016 Dollar King
2015 Don Quixote: The Ingenious Gentleman of La Mancha
2014 America Is Still the Place
Apartment Troubles
Pub Quiz (TV film)
2013 Our Boys
Savaged
2011 Awakening (TV film)
Millennium Bug, The
2010 Taqwacore: Islámský punk
2009 Kontrast

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enemy Combatant (S14E08)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Popel popelu (S06E02)
Upíří deníky (TV seriál)
Mommie Dearest (S07E07)
2014 Máma (TV seriál)
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20)
Dirty Money and a Woman Named Mike (S02E16)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Victoria Runs Away (S02E05)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace