foto

Marek Erhardt

  • nar. 9.5.1969 (49 let)
    Hamburk, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2017 Das Traumschiff - Uruguay (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und der König von Sylt (TV film)
2016 Katie Fforde: Ztracená v lásce (TV film)
2015 Katie Fforde: Vánoční zázrak v New Yorku (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Katie Fforde: Stále při tobě (TV film)
2013 Das Traumschiff - Malaysia (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Láska navzdory celému světu (TV film)
2008 Loď snů - Vietnam (TV film)
2007 KMPD - Krass Mann Police Department
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Neuseeland (TV film)
2006 Dieter - Der Film (TV film)
Ferienarzt... ...im Tessin (TV film)
Loď snů - Botswana (TV film)
2005 Moře lásky: Letní romance (TV film)
2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
2001 1000 Meilen für die Liebe (TV film)
2000 Die Geiseln von Costa Rica (TV film)
Loď snů - Seychely (TV film)
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
1997 Das Traumschiff - Karibik (TV film)
Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1991 Himmelsschlüssel
Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (E06)
Mitten ins Herz (E05)
Hansa Harmonia (E04)
další epizody (6)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Zzizzi (E06)
2013 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Der rote Vogel (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace