foto

Esther Hall

  • nar. 1.1.1970 (50 let)
    Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Případy inspektora Lynleyho: Jeden špatný skutek (TV film)
2003 Sons and Lovers (TV film)
2001 Men Only (TV film)
2000 Bomber (TV film)
McCready and Daughter (TV film)
1998 Armáda v sukních
1997 Police 2020
Smrt na Everestu (TV film)

TV seriály

2020 Na mušce (TV seriál)
Meetings Have Biscuits (S03E03)
2019 Vera (TV seriál)
Cold River (S09E03)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Nenávist národa (S03E06)
2013 Dates (TV seriál)
2008 Umučení (TV seriál)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Bitva u Philippi (S02E06)
další epizody (7)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Utica (S01E09)
Bitva u Farsala (S01E07)
další epizody (6)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
1998 Playing the Field (TV seriál)
The Cops (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)