foto

Geoffrey Bateman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Un Bonheur n'arrive jamais seul
2011 Vie en miettes, La (TV film)
Zabijácké rekviem
2010 (K)lamač srdcí
Les Nuits d´Alice
2005 Manderlay
2004 L'Américain
La méthode anglaise
2002 Une employée modèle
2001 Off Key
Zatracený otec
2000 Newborn (TV film)
Parenthèse enchantée, La
Vatel
1999 Une pour toutes
1998 Třicet let života (TV film)
Unknown Soldier, The (TV film)
1997 Hlavou proti zdi
Le dernier été (TV film)
My Son the Fanatic
V sedmém nebi
1996 Barrage sur l'Orénoque (TV film)
1995 Au petit Marguery
Konec Divokého západu (TV film)
Napoleon
1994 Leon
Poisoned Ink
Riskantní poslání (TV film)
1993 Le Don (TV film)
1992 Amants du Tage, Les (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Pursuit (TV film)
Saint: The Blue Dulac, The (TV film)
The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1986 État de grâce, L'
1984 Jiná země
1983 Král Lear (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
1974 Mrtvý favorit

TV seriály

2017 Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sept ombres (S02E09)
Nouveau régime (S02E08)
další epizody (6)
2015 Versailles (TV seriál)
Laissez-moi sentir le soleil sur ma peau (S01E10)
Des forces beaucoup plus puissantes et déterminées continuent de chercher à nous détruire (S01E09)
La maladie du Roi empire, c'est maintenant qu'il faut agir ! (S01E07)
další epizody (7)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1996 Family Money (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1994 Little Napoleons (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Making News (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
1987 Eurocops (TV seriál)
Pulaski (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2013 Jak si Chruščov podmanil Ameriku
2007 A Matter of Time - a.z.
2000 Ils ont filmé la guerre en couleur (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace