foto

Luke Allen-Gale

  • nar. 6.11.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doom: Annihilation
2011 Captain America: První Avenger
2010 Arrietty ze světa půjčovníčků

TV seriály

2018 Nutritiously Nicola (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S01E06)
2016 Crazyhead (TV seriál)
A Pine Fresh Scent (E02)
A Very Trippy Horse (E01)
2015 Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Day of Wrath (S02E12)
Bewilderment of Heart (S02E11)
další epizody (13)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (8)
2013 Endeavour (TV seriál)
Dívka (S01E01)
Borgiové (TV seriál)
Výbušný plán (S03E09)
Krvavé slzy (S03E08)
Lucreziin gambit (S03E07)
2012 Ripper Street (TV seriál)
A Man of My Company (S01E07)
2011 Monroe (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Wicked Wedding Night (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2010 The Promise (TV seriál)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lvi ze Sabi Sand: pokrevní bratři - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace