foto

Sebastian Perdek

  • nar. 30.7.1987 (33 let)
    Bytom, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Láska na kvadrát
2020 Zieja
2018 Atlas
Miłość jest wszystkim
2017 Fusy
PolandJa
Srdce lásky
2013 Olena

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
2020 Archiwista (TV seriál)
Na polowaniu (E05)
Król (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Duet (E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Nadchodzi zemsta (S15E03)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Echo serca (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Pułapka (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Ukryte (S04E10)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nagranie (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Porzeczki (S16E09)
Ranczo (TV seriál)
Kto tu rządzi (S10E01)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Mężczyzna w opałach (E11)
Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nie zabieraj mi jej (S17E20)
2014 BarON24 (TV seriál)
Święto kina (E14)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Miasto w strachu (S03E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky