foto

Jenn Murray

  • nar. 1986
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zloba: Královna všeho zlého
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
Láska a přátelství
2015 Angel
Brooklyn
2014 Testament mládí
2012 Earthbound
2008 Dorothy Mills

TV seriály

2013 Truckers (TV seriál)
2011 The Fades (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky