Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (302)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní pokračování této Disneovky. To se málokdy stává, aby pokračování bylo lepší než první díl, ovšem zde se to povedlo na jedničku. Scénář je vypilován k dokonalosti a když se na scéně objeví Temní Feyové, tak to dostane další grády. K tomu perfektní vizuální stránka filmu a máme zde pětihvězdičkový film. Snad jen přeobsazení pricen Filipa mrzí. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vida, vida. Celkem očekávatelný pokračování Zloby, kdy se ještě možná v tom stylu fantasy tlačí o kousek víc na pilu než v předešlím dílu. Navíc příběhu od začátku až k samýmu válčivýmu vyvrcholení suprácky dopomohla Pfeifferová, která zákeřnou záporačku zahrála bravurně! Jsem lehce nasranej na naše domácí kino, pač obraz v 3Déčku byl dost tmavej, nicméně i přes tu clonu mi nádherně vynikla opět neodolatelná skvěle mystická Angelina! Díky ní a Michelle jde o libovou pohádku, která stojí za to! 80% ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala ... a dostala jsem velkolepý výpravný příběh, který obstojí sám před sebou. Příběh, v němž se potkává čarokrásná krajina dospělé fantasy a půvabná byť trochu infantilní scenérie dětské pohádky, aniž by si překážely. Provázejí jedna druhou, proplétají se navzájem a společně dotvářejí komplexní, barevný a skoro až rozmařile variabilní svět. Dokonce i multikulturní prvky - za oceánem snad už povinné - jsou logicky zdůvodněné a nepůsobí nikterak nepatřičně. Navíc: ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Nikdo by neměl zůstat jediným a tím pádem i posledním představitelem své rasy ... a už vůbec ne v pohádce. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl tenkrát v kině a kromě záblesků ze závěrečné velké bitvy si z filmu vůbec nic nepamatuji. Stejně mi ale přijde, že dvojka celkem popírá konec původního filmu. Nicméně ačkoliv jsem si chtěl na velké obrazovce připomenout, jak krásně to celé vypadalo, ke stejnému účelu nakonec posloužila i dvojka. A je to právě mimořádná výprava a nádherný vizuál, který snímku v mých očích nakonec dopomohl ke slabým čtyřem hvězdám, jelikož jsem se v polovině začal citelně nudit a dokonce jsem Maleficent 2 dokoukával až druhý den. Pointou je, že pokud se vám extra nelíbila jednička, můžete tenhle díl směle vynechat, moc toho nového nepřináší. Joachim Rønning si možná po pátých Pirátech a rozdělení od kolegy trošku pošramotil hollywoodskou reputaci, něco mi ale říká, že si jej Disney ponechá a brzy zakotví u nějaké marvelovky. Doctor Strange 2 je (bohužel) prý volný. Tvůrci mají velké štěstí, že trojka díky neúspěchu v kinech nebude, jinak by už museli totálně vařit z vody. PS : Harris Dickinson má strašně divnej kukuč a hrozně se bojím, že mi zkazí připravované Kingsmany. PPS : Angelina si sice nechala preventivně uříznout prsa, ale měla by taky už začít více jíst, protože nyní nevypadá úplně nejlépe. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Angelině ta role sedí na míru, proto je škoda, že se její postava dostává (částečně) do ústraní a hraje, jak se říká, až druhé housle. Každopádně opět zde máme moc hezký vizuál a nijak složitý příběh, prostě taková Disney klasika. Příjemné strávení rodinného večere, kde si něco najdou tatínci i malé ratolesti. Celkově asi slabší než jednička, ale rozhodně neurazí. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)
  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama