foto

John Bowe

  • nar. 1.2.1950 (70 let)
    Greasby, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Remember Me
2015 Gozo
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2002 Na špičce jazyka (TV film)
2000 County Kilburn
1999 Kleopatra (TV film)
Zlomek sekundy (TV film)
1998 Imogen's Face (TV film)
Verdict (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)
1996 Kapitán Poldark (TV film)
1993 Zeď mlčení (TV film)
1992 Stalin (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1989 Precious Bane (TV film)
Testimony of a Child (TV film)
Zmrtvýchvstalý
1987 Clem (TV film)
Dech života
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Hra s ohněm - 2. část (S01E04)
Hra s ohněm - 1. část (S01E03)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Gene's Queen (S02E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Pomsta špionů (S12E03)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
2003 Krůček k vraždě (TV seriál)
Suicide (S03E04)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Families (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Steele Searching: Part 2 (S04E02)
Steele Searching: Part 1 (S04E01)
1977 Secret Army (TV seriál)
Child's Play (S01E04)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky