foto

John Bowe

  • nar. 1.2.1950 (69 let)
    Greasby, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Remember Me
2015 Gozo
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2002 Na špičce jazyka (TV film)
2000 County Kilburn
1999 Kleopatra (TV film)
Zlomek sekundy (TV film)
1998 Imogen's Face (TV film)
Verdict (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)

Galerie (16)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace