foto

Philippe Duquesne

  • nar. 30.6.1965 (53 let)
    Béthune, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Au poste !
Normandie nue
Roulez jeunesse
2017 Alibi na klíč
Grand froid
Vezmeš si mě, kámo?
Votez pour moi!
2016 La Folle Histoire de Max et Léon
Ráj
Slečna Nespokojená
2015 Chic !
Mon cher petit village (TV film)
Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 Babysitting
Calomnies
Situation amoureuse: C'est compliqué
2013 9 mois ferme
Blanche nuit
Henri
Turf
2012 Sexuální kroniky současné francouzské rodiny
2011 Ženy z šestého poschodí
2010 Big Jim (TV film)
Je vous aime très beaucoup
Kdo chce být milován?
La très excellente et divertissante histoire de François Rabelais (TV film)
La tête ailleurs
Par amour
Serge Gainsbourg
2009 Gauner
La Grande Vie
Růžový a černý
2008 La mort n'oublie personne (TV film)
Par suite d'un arrêt de travail...
Patnáctka z Paříže
Vítejte u Ch'tisů
2007 Maman est folle (TV film)
2006 Poltergay
Tygrova brigáda
Úplně mimo
2005 Pomme de newton, La (TV film)
Quartier V.I.P.
2004 Když moře stoupá
Ordo
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Clémence (TV film)
Livraison à domicile
Motus (TV film)
2002 Kdybych byl bohatý
Pravda o Charliem
2001 Blažené bytosti
2000 Markýz de Sade
1999 Le Bleu des villes
Milenci
1998 Jsem do ní blázen
1997 J'ai horreur de l'amour
Ouvrez le chien
Silence de Rak, Le
1996 Sélect Hôtel
1995 ...à la campagne
Elisa
Les Apprentis
1994 Aux petits bonheurs
1993 Spadli z nebe
Zachraň se kdo můžeš!

TV seriály

2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Peplum (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
S dobrou charitou začínejte u sebe (S03E07)
Il faut laver son linge sale en famille (S03E06)
Si ce n'est toi, c'est donc ton frère (S03E05)
2014 Origines (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
Diagnostic : meurtre (S01E06)
Meurtres à... (TV seriál)
2012 Trafics (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Tu m'aimeras (S02E11)
2009 Černá série (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Deschiens, Les (TV seriál)

TV pořady

2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace