foto

Barry Sloane

  • nar. 10.2.1981 (39 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shooting an Elephant
2014 Noe
2013 Penthouse North
2007 Kainovo znamení
2004 I'm a Juvenile Delinquent, Jail Me! (TV film)
2003 Pleasureland (TV film)
2000 Příběh Johna Lennona (TV film)

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Perfect Day (E10)
Ave Maria (E09)
Need to Know (E08)
další epizody (10)
Policajtky z L.A. (TV seriál)
Enemy of the State (S01E10)
Dead Men Tell No Tales (S01E08)
Book of Secrets (S01E07)
další epizody (6)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Danger Close (S02E10)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
další epizody (10)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Doznání (S01E06)
další epizody (8)
2016 Drsný šerif (TV seriál)
Mlha, která se nezvedá (S05E01)
Shameless (TV seriál)
Happily Ever After (S07E11)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
Traveller in the Dark (E12)
Homesick (E11)
další epizody (13)
Pomsta (TV seriál) - a.z.
Exposure (S04E19) - a.z.
2014 Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
Impetus (S03E21)
Revolution (S03E20)
další epizody (11)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Kladivo boží (S01E01)
Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Surrender (S03E09)
Secrecy (S03E08)
další epizody (22)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
Pokání (S02E07)
další epizody (9)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Zúčtování - 2.část (S01E02)
Zúčtování - 1. část (S01E01)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky