foto

Atle Antonsen

  • nar. 11.8.1969 (50 let)
    Lillehammer, Oppland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Norske byggeklosser
2011 Král curlingu

TV seriály

2012 NAV, Norway (TV seriál)
2006 Etaten (TV seriál)
2005 Tre brødre som ikke er brødre (TV seriál)
2003 Uti vår hage (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)
2009 Showman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky