foto

Christian Rubeck

  • nar. 1980
    Moss, Østfold, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 7 životů
2016 Spojenci
Srážka
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
High Point
2013 Amnesia
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Kill Buljo 2
2011 Čas hrdinů
Hjelp, vi er i filmbransjen
2010 Úplně obyčejný den v práci
2009 Rottenetter
2008 Detektiv Varg Veum: Žena v ledničce
Max Manus
SOS - léto v ohrožení
2006 Repríza
2005 The Girl in the Café (TV film)
2004 Hawking (TV film)
Milióny

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
The Interceptor (TV seriál)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hledání Severozápadní cesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace