foto

Alban Casterman

  • nar. 1.1.1975 (43 let)
    Lille, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arrête ton cinéma!
2014 Brèves de comptoir
Grace, kněžna monacká
Le Grimoire d'Arkandias
Les Yeux jaunes des crocodiles
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
2010 Le Baltringue
2009 La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
Le feuillu
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Disco
Krevní pouta
La mort n'oublie personne (TV film)
Malé vraždy Agathy Christie: Vraždy podle abecedy (TV film)
Mé hvězdy a já
2007 Edith Piaf
2006 Poslouchej čas
2005 Hledejte Anthonyho
Tête de gondole
2004 Les fautes d'orthographe

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Sorpasso (S02E08)
Remontada (S02E06)
2017 Dix pour cent (TV seriál)
Norman (S02E03)
2015 L'amour à 200 mètres (TV seriál)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Changeons tout (S06E01)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace