foto

Harry Lewis

  • nar. 1.4.1920
    Hollywood, California, USA
  • zem. 9.6.2013 (93 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ich hab auch mit Sonja
1976 Invisible Strangler
1969 Pendulum
1958 I Mobster
1956 Accused of Murder
Desatero přikázání
The Man Is Armed
Tím hůř, když padnou
1953 Run for the Hills
Vice Squad
1951 The Fat Man
1950 Blonde Dynamite
Gun Crazy
My Friend Irma Goes West
Southside 1-1000
1949 Bomba on Panther Island
Joe Palooka in the Counterpunch
1948 Adventures of Don Juan
Always Together
Key Largo
The Decision of Christopher Blake
Wallflower
Whiplash
Winter Meeting
1947 The Unsuspected
1946 Her Kind of Man
1944 The Last Ride
Winged Victory
1943 Perutě pomsty
The Hard Way
1942 Always in My Heart
Busses Roar
Captains of the Clouds
Osudová cesta
Secret Enemies
Winning Your Wings
1941 Hloubkový bombardér
International Squadron
One Foot in Heaven
Sedmá kavalérie
The Body Disappears
You're in the Army Now

TV seriály

1982 Fame (TV seriál)
1981 Na východ od ráje (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1958 Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 Bullets Over Hollywood (TV film)
1942 Beyond the Line of Duty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace