foto

Roma Chugani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Letadla

TV seriály

2016 Jak prosté (TV seriál)
Dohoda (S04E24)
2015 Code Black (TV seriál)
Doctors with Borders (S01E05)
2013 Paloma (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S02E22)
2012 Dr. House (TV seriál)
Lepší polovička (S08E09)
2010 Dexter (TV seriál)
Na začátku (S05E10)
Mladé a neklidné (S05E09)
2006 Médium (TV seriál)
A Changed Man (S02E14)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Hole-in-the-Wall Gang (S02E05)
2002 Firefly (TV seriál)
Ariel (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace