foto

Isabelle Candelier

  • nar. 12.6.1963 (57 let)
    Albi, Tarn, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Les Blagues de Toto
2019 Meurtres à Colmar (TV film)
Notre Dame
2018 Lune de miel
2017 Breakable You
Chovatel
2016 Cézanne a já
2015 Úplně poprvé
2014 Belle comme la femme d'un autre
Bon rétablissement !
Gemma Bovery
Libre et assoupi
Valentin Valentin
2013 Délit de fuite (TV film)
Lanester (TV film)
2012 Nos retrouvailles (TV film)
Sbohem Berthe
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Voie rapide
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Pour ma fille (TV film)
2008 De nouvelles vies (TV film)
2006 Dobrý ročník
Que sont-ils devenus?
2005 Vůně dámy v černém
2003 Bratrstvo ticha
Podivné zahrady
Záhada žlutého pokoje
2001 Blažené bytosti
Hladová
Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
Slečna
Středa, ten šílený den!
2000 André úžasný
Druhá tvář
Lise et André
1999 Le créateur
Un pur moment de rock'n roll
1998 Dieu seul me voit
1996 Des nouvelles du bon Dieu
1995 Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)
Le Homard
Zloděj a boxer
1993 Coma
Couples et amants
1992 Fille de l'air, La
Versailles Rive-Gauche
1989 Chimère
Moitié-moitié
À corps et à cris (TV film)
1987 Qui sont mes juges? (TV film)
1986 On a volé Charlie Spencer!
1985 Histoire en marche: Le serment, L' (TV film)

TV seriály

2019 A l'intérieur (TV seriál)
Rose (E04)
Ils étaient dix (TV seriál)
2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Veuves... mais pas trop (S03E05)
2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Juliette (S02E06)
Guy (S02E05)
Norman (S02E03)
další epizody (4)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S04E09)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
François (S01E06)
Nathalie et Laura (S01E03)
2010 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S01E05)
2003 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý spolužák (E43)
2001 Caméra café (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 André úžasný

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky