foto

Eleanor Methven

  • nar. 1960
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ztracená (studentský film)
2010 Obchod s láskou
2009 Zonad
2007 Vášeň a cit
2005 Baby War, The (TV film)
2003 Návrat (TV film)
2001 Disco Pigs
2000 Mambo
1999 Love Divided, A
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)
1997 Boxer
1996 Nezvěstný
1993 Nezvaný (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1986 Domov pro čolka

TV seriály

2014 Amber (TV seriál)
2013 Království (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (8)
2004 Love Is the Drug (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
Eureka Street (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace