foto

Jean-Luc Porraz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Mécène
Marie-Francine
2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
2013 Crime d'État (TV film)
Surveillance (TV film)
2011 Changer la vie! (TV film)
L'élève Ducobu
2010 Douze hommes en colère (TV film)
Má odpoledne s Margueritte
2009 Ježek
2008 Agathe Cléryová
Coluche, příběh jednoho chlápka
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
Vérités assassines (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
On va s'aimer
Temná minulost (TV film)
Ze dne na den
2005 Il ne faut jurer... de rien!
Manželka mého partnera
Trois couples en quęte d'orages
2004 Superstar
Zdrhej o 106
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
Un été amoureux (TV film)
2002 Bois ta Suze
Une employée modèle
2001 Dernière métro avant Noël
Origine contrôlée
2000 André úžasný
Julien l'apprenti (TV film)
Zítra bude líp
1999 Le Plus beau pays du monde
Les Parasites
Un Chat dans la gorge
Un bonheur si fragile (TV film)
1998 Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Bruits d'amour
Miracle à l'Eldorado (TV film)
Tonka
1996 Povolání: Učitel
Rêve d'Esther, Le (TV film)
1995 Parazit (TV film)
Sa dernière lettre (TV film)
1994 Peau du chat, La (TV film)
1993 J'aime pas qu'on m'aime (TV film)
Secret d'Elissa Rhaïs, Le (TV film)
1992 Milencova žena (TV film)
Pour trois jours de bonheur (TV film)
Číslo
1991 Netchaïev est de retour
1990 Julie de Carneilhan (TV film)
Mort a dit peut-être, La (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
Láska bez lítosti
1988 Maison assassinée, La
1987 Bolest lásky
Flag
1985 Le Soulier de satin
Moi vouloir toi
Part de l'autre, La (TV film)
1984 Comme les doigts de la main
Malheurs de Malou, Les (TV film)
1983 Un adolescent d'autrefois
1981 Diva
Gueule du loup, La

TV seriály

2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
Frajeři (TV seriál)
Le vernis craque (TV seriál)
Platane (TV seriál)
2008 Sanglot des anges, Le (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Trest smrti (S04E03)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 André úžasný

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace